misiunesivalori

Misiunea companiei

Misiunea companiei Addvances este de a asigura dezvoltarea capacităţii administraţiei publice din România şi a actorilor privaţi în pregătirea şi implementarea proiectelor de dezvoltare economică şi socială.

Valorile companiei

piramid

Management prin obiective.  Cultura organizaţională Addvances încurajează o atitudine a echipei orientată spre îndeplinirea calitativă a sarcinilor de serviciu într-un termen optim şi eficientizarea personală pe măsura acumulării experienţei.

Confidenţialitatea. Addvances păstrează confidenţialitatea atât a lucrărilor şi clienţilor firmei cât şi a tuturor datelor şi informaţiilor cuprinse în acestea sau obţinute de la clienţi. Încălcarea principiului confidenţialităţii este considerată a fi cea mai gravă abatere.

Originalitate şi profesionalism. Defineşte modul de a fi atât al fiecărui membru Addvances cât şi al companiei în ansamblul său. Profesionalismul echipei Addvances este dat de standardele la care lucrează iar originalitatea este alimentată  în permanenţă prin dezvoltarea unor instrumente şi metodologii de lucru interne inedite.

Participarea activă la dezvoltarea organizaţiei. Membrii Addvances sunt încurajaţi să participe activ la evoluţia organizaţiei prin identificarea de noi oportunităţi de dezvoltare şi diversificare a activităţii firmei, eficientizarea activităţii şi dezvoltarea şi implementarea proiectelor în domeniul responsabilităţii sociale.

Respectul faţă de echipa Addvances. Numai prin promovarea unui respect reciproc, la nivelul Addvances, putem fi siguri de respectarea clienţilor, partenerilor, furnizorilor sau oricăror altor categorii de persoane cu care intrăm zi de zi în contact. Respectul reciproc este principiul de bază care ne definește ansamblul atitudinilor şi acțiunilor noastre.

 

 

 

Contact

Sediul central al companiei ADDVANCES este în Iași, România. Compania are două puncte de lucru în Bruxelles (Belgia) și în București (România).

ROMANIA - sediul central
A: Iasi, Str. Soseaua Nicolina 155
T: 0040 728­ 082 102
F: 0040 332­ 404 729
E: Office@Addvances.ro

ROMANIA - Bucuresti
A: Str. Polonă nr. 55, Sector 1
T: 0040 374­ 050 597
F: 0040 332­ 404 729
E: Bucuresti@Addvances.ro