Accesul pagina de internet www.addvances.ro (denumit in continuare Website, pagină a Companiei Addvances Strategic Solutions) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile în acest sens.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website aparţin Companiei Addvances Strategic Solutions şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie.

Siglele simbolurile şi sloganurile utilizate, altele decât cele aflate în proprietatea Companei Addvances Strategic Solutions, aparţin instituţiilor sau organizațiilor aferente. Sigla Companiei Addvances Strategic Solutions şi toate simbolurile sau sloganele aferente create pentru acest Website sunt mărci ale Companiei Addvances Strategic Solutions. Folosirea în orice fel a acestor mărci este permisă numai cu acordul scris al Companiei Addvances Strategic Solutions.

Textul, documentele, materialele video şi imaginile de pe acest Website sunt proprietatea Companiei Addvances Strategic Solutions, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conţinutul descrierilor sau biografiilor, portofoliul, publicaţiile, împreună cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale. Orice folosire a Materialelor incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie neautorizată este strict interzisă fără permisiunea scrisă a Companiei Addvances Strategic Solutions. Orice astfel de acord, permisiune sau licenţă va fi retras/ă automat în cazul folosirii neautorizate.
Acest website poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Companiei Addvances Strategic Solutions, cum ar fi fotografii, informaţii, fişiere multimedia, logouri, mărci, care sunt proprietatea respectivelor părţi, folosirea loa avâd caracter strict informativ și ilustrativ.
Acest Website nu poate fi reprodus în întregime sau în parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial.

Orice utilizator care vizitează acest Website pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest Website sunt furnizate în scop de informarofoliului său. Addvances Strategic Solutions nu garantează în nici un fel (a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi; sau (c) utilitatea conţinutului acestui Website, în întregime sau în parte.

Addvances îşi rezervă dreptul să nu accepte sau să nu ia în consideraţie materiale nesolicitate, fie ele creative, de producţie sau de orice altă natură.

Addvances îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.

Pentru informaţii suplimentare vă rugam sa trimiteţi un email utilizând secţiunea de contact a Website-ului cu subiectul: “Termeni de Utilizare”.

Contact

Sediul central al companiei ADDVANCES este în Iași, România. Compania are două puncte de lucru în Bruxelles (Belgia) și în București (România).

ROMANIA - sediul central
A: Iasi, Str. Soseaua Nicolina 155
T: 0040 728­ 082 102
F: 0040 332­ 404 729
E: Office@Addvances.ro