PORTOFOLIU
de PROIECTE

Portofoliul de proiecte reprezintă dovada, directă și indirectă, cea mai palpabilă a experienței și profesionalismului unei companii. Anvergura proiectelor, dar și a clienților, varietatea, dar și gradul de specializare a acestora, vorbesc toate de adevărata realitate a unei companii. Avem astfel plăcerea și onoarea de a va prezenta în cadrul acestei secțiuni câteva exemple de astfel de proiecte, care probează în mod indiscutabil experiența companiei noastre.

 • Studii & Analize

  Addvances s-a remarcat în domeniul elaborării și implementării de studii încă din anul 2004, când a elaborat o serie de studii de fundamentare a unor investiții finanțate prin programul SAMTID (programul multi-anual de reabilitare a infrastructurii de apă din orașele mici si mijlocii). Din acel moment și până în prezent, Addvances s-a specializat în elaborarea de studii de fundamentare a investițiilor publice sau private, reprezentând un actor important în acest domeniu, în paralel însă cu diversificarea tipurilor de studii, a tipurilor de clienți și piețelor geografice. Începând cu anul 2014, Addvances va adăuga studiilor sale, în special celor pentru fundamentarea investițiilor, instrumente științifice de forecasting, dezvoltate în parteneriat cu mediul universitar.

  read more
 • Planuri & Strategii

  Elaborarea în ultimii 3 ani a peste 50 de strategii de dezvoltare regionale, județene sau locale, a propulsat compania Addvances pe unul din primele locuri la nivel național în realizarea unor astfel de lucrări, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul creșterii capacității administrative a instituțiilor publice locale din România. Strategii de dezvoltare durabilă, strategii de dezvoltare rurală, planuri de dezvoltare locală a unor microzone (GAL-uri), strategii de dezvoltare a unor zone pescărești (FLAG-uri), planuri de management pentru arii protejate, strategii de atragere a investițiilor, strategii de promovare turistică, planuri regionale de acțiune în domeniul inovării, sunt doar câteva din categoriile de planuri și strategii realizate de către compania noastră în decursul a doar câțiva ani.

  read more
 • Managementul Proiectelor

  Deși aceste servicii au cunoscut o dezvoltare mai accentuată în ultimii ani în raport cu celelalte servicii din portofoliu, Addvances deține o experiență directă în scrierea și implementarea proiectelor, fiind beneficiarul direct al unor proiecte europene, implementarea cu succes a acestora certificând profesionalismul și responsabilitatea implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă. În ceea ce privește experiența companiei în elaborarea și implementarea proiectelor pentru clienții săi, portofoliul de proiecte acoperă aproape toate programele de finanțare destinate pre-aderării și, bineînțeles, aproape toate programele derulate prin intermediul instrumentelor structurale.

  read more