hr

Addvances susţine performanţa

ADDVANCES reprezintă un mod unic de a simţi, gândi şi acţiona.  Reprezintă o anume atitudine şi un anumit comportament, atât la nivel intern cât şi în relaţia cu partenerii externi. ADDVANCES este o organizaţie construită pe valori solide, pe standarde etice şi profesionale ridicate, care diferenţiază şi individualizează cu adevărat compania.

Internship Addvances

În baza parteneriatului de colaborare cu Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi, dar şi în afara acestuia, Addvances susţine dezvoltarea viitorilor prefesionişti prin oferirea de programe de internship. Un astfel de program, derulat pe o perioadă de minim 3 luni, este nu doar o incursiune în viitoarea viaţă profesională, ci un program cu reale rezultate în domeniul dezvoltării personale şi profesionale. Programul de internship Addvances vizează în special următoarele domenii sau competenţe:
•Statistică şi previziuni economice
•Management public
•Management organizaţional
•Marketing strategic
•Managementul proiectelor
•Management financiar

Fie că eşti student sau profesionist cu vastă experienţă, suntem încântaţi să vă cunoaştem.

Înscrierea oricărei informații în baza de date este strict confidențială.  SC ADDVANCES STRATEGIC SOLUTIONS SRL vă garantează siguranța și confidențialitatea informațiilor furnizate, acestea fiind accesibile doar persoanelor autorizate.

  Numele (obligatoriu)

  Pozitia dorita (obligatoriu)

  CV (obligatoriu)

  Scrisoare de intentie (obligatoriu)

  Cod de validare

  captcha