csr

Acordarea primei burse private la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi

Acordarea unei burse private urmăreşte susţinerea tinerilor designeri în  formarea lor profesională prin răsplătirea şi încurajarea talentului şi a reprezentat prima  iniţiativă de acest tip din mediul academic ieşean.

Acordarea bursei s-a efectuat în urma desfăşurării unui concurs de creaţie, în domeniul graficii publicitare, pe o temă dată. La festivitate au luat parte reprezentantii mass mediei locale, toti participanții la concursul Addvances şi profesorii coordonatori  din cadrul Facultatii de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi.  Pe lângă acordarea diplomelor care atestă câstigarea bursei, în cadrul evenimentului au fost prezentate lucrările câştigatorilor şi explicate criteriile după care a fost facută evaluarea.

Comisia care a evaluat lucrările înscrise în concurs a fost alcatuită din profesori ai Secţiei de Design şi reprezentanţi ai companiei Addvances. Criteriile de evaluare după care au fost punctate lucrările au urmarit creativitatea, expresivitatea şi tehnica concurenţilor.