Addvances furnizează servicii specializate de consultanţă în domeniul dezvoltării capacităţii administrative şi de management a administraţiei publice şi a partenerilor privaţi. Bazată pe o expertiză ce este rezultanta a sute de proiecte implementate de-a lungul timpului, Addvances este o companie de referinţă în domeniul dezvoltării companiilor sau comunităţilor locale.

Compania acoperă în mod strategic piaţa şi serviciile pe care le furnizează, oferindu-i posibilitatea dezvoltării de parteneriate solide cu clienţii din orice colţ al ţării şi Europei.

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul consultanţei de management şi marketing, Addvances deţine în portofoliul propriu sute de studii de piaţă realizate, zeci de strategii şi planuri de marketing-vânzări pentru mediul privat, zeci de proiecte de finanţare elaborate/implementate şi strategii de dezvoltare socio-economică.

Noi credem cu tărie că profesionalismul va reprezenta în cele din urmă criteriul de bază pentru selecţia şi contractarea companiilor de consultanţă. De aceea, investim continuu atât în dezvoltarea profesională cât şi în cea personală, astfel încât Addvances şi membrii echipei Addvances să reprezinte un reper pentru companiile şi organizaţiile mai tinere.

Contact

Sediul central al companiei ADDVANCES este în Iași, România. Compania are două puncte de lucru în Bruxelles (Belgia) și în București (România).

ROMANIA - sediul central
A: Iasi, Str. Soseaua Nicolina 155
T: 0040 728­ 082 102
F: 0040 332­ 404 729
E: Office@Addvances.ro