DOMENII de EXPERTIZĂ

Addvances este o companie de consultanţă în management şi marketing care furnizează servicii integrate în domeniul dezvoltării durabile a sectorului public şi privat, asistând clienţii pe parcursul întregului proces de planificare şi implementare a proiectelor, pornind de la analiza nevoilor de dezvoltare, prin intermediul studiilor şi analizelor efectuate, continuând cu elaborarea strategiilor, planurilor şi proiectelor şi finalizând cu implementarea proiectelor.

Studii & Analize

Studiile şi analizele Addvances sunt realizate, în majoritatea cazurilor, în legătură cu proiectele de investiţii pe termen mediu şi lung ale organizaţiilor ţintă.

Addvances deţine o experienţă proprie de peste 12 ani în domeniul realizării de studii, peste 90% dintre acestea fiind studii complexe: fundamentări de investiţii publice sau private, studii de oprimizare a structurilor organizaţionale, studii de evaluarea a climatului psiho-organizaţional, studii de impact şi studii sectoriale etc.

Calitatea şi profesionalismul studiilor noastre sunt recunoscute inclusiv de către The European Society for Opinion and Market Research (ESOMAR), organizaţie al cărei membru suntem de peste 5 ani.

Deşi orientată proponderent pe categoria studiilor şi analizelor complexe, Addvances şi-a menţinut de-a lungul timpului şi categoria studiilor în rândul consumatorilor, servicii prin intermediul cărora am început să ne dezvoltăm cu mai bine de 10 ani în urmă.

Analiza saptamanii

Exporturile și importurile din România comparativ cu țările Uniunii Europene

EXPORTURI La nivelul celor 27 de țări membre ale Uniunii Europene s-au exportat, în anul 2012, produse în valoare totală de 4.515,1 miliarde Euro, dintre care 62,7% au fost în interiorul uniunii și 37,3% cu celelalte țări de pe mapamond….

see all read more