PORTOFOLIU
de PROIECTE

Portofoliul de proiecte reprezintă dovada, directă și indirectă, cea mai palpabilă a experienței și profesionalismului unei companii. Anvergura proiectelor, dar și a clienților, varietatea, dar și gradul de specializare a acestora, vorbesc toate de adevărata realitate a unei companii. Avem astfel plăcerea și onoarea de a va prezenta în cadrul acestei secțiuni câteva exemple de astfel de proiecte, care probează în mod indiscutabil experiența companiei noastre.

Planuri & Strategii

Realizarea media planului/strategiei de difuzare a mesajelor în cadrul campaniei de promovare a consumului de pește în regiunea Nord Est

Client: Consiliul Județean Bacău
Localizare: Judeţul Bacău
Perioada de implementare: 2012-10-01 - 2012-10-15
Stadiu: Finalizat

Descriere

Proiectul a constat în crearea instrumentelor necesare pentru desfăşurarea unei campanii de promovare ce vizează stimularea consumului de pește și produse din pește la nivelul Regiunii Nord Est, România. Activităţile proiectului sunt dedicate atât persoanelor consumatoare de peşte şi produse de peşte cât şi non-consumatorilor. Ţinta campaniei de conştientizare este diminuarea obstacolelor  ce stau în calea consumului regulat de peşte.

Activitati

Media planul a reprezentat un ghid pentru selecţia media, prezentând un rezumat al obiectivelor de comunicare aferente campaniei de informare şi promovare a efectelor benefice ale consumului de peşte proaspăt şi a descris mijloacele prin care se pot atinge aceste obiective. Planul a cuprins obiective de marketing, de advertising şi media şi de la acestea a fost construită strategia media.

Strategia media a cuprins planul de acţiuni, bugetul necesar, programul de desfăşurare al campaniei de promovare, aspecte creative şi alte aspecte relevante pentru desfăşurarea în condiţii optime a campaniei de promovare. După definitivarea obiectivelor şi strategiei, aceste informaţii vor fi organizate sub forma unui media plan.

Media planul campaniei de promovare şi a strategiei de difuzare a mesajelor în cadrul campaniei a determinat cea mai bună variantă de lansare a mesajelor de promovare, astfel încât mesajele să fie comunicate unui număr cât mai mare de potenţiali consumatori, la nivelul regiunii Nord-Est, la un cost cât mai scăzut şi a stabilit cu exactitate pentru fiecare obiectiv de atins: mesajul/mesajele, canalele de difuzare, audienţa, frecvenţa de difuzare, cantitatea de difuzare etc.