PORTOFOLIU
de PROIECTE

Portofoliul de proiecte reprezintă dovada, directă și indirectă, cea mai palpabilă a experienței și profesionalismului unei companii. Anvergura proiectelor, dar și a clienților, varietatea, dar și gradul de specializare a acestora, vorbesc toate de adevărata realitate a unei companii. Avem astfel plăcerea și onoarea de a va prezenta în cadrul acestei secțiuni câteva exemple de astfel de proiecte, care probează în mod indiscutabil experiența companiei noastre.

Studii & Analize

Analiza pieţei serviciilor de construcţii-montaj în România

Client: ROTEAM SPRL Belgia
Localizare: Bruxelles, Belgia
Perioada de implementare: 2012-12-01 - 2013-02-01
Stadiu: Finalizat

Descriere

Analiza pieţei serviciilor de construcţii-montaj în România a reprezentat o analiză în profunzime a sectorului de construcţii civile şi industriale din România ce a inlcus şi un plan de afaceri pentru dezvoltarea companiei ROTEAM.

Activitati

Analiza pieţei serviciilor de construcţii-montaj în România s-a realizat prin analiza indicatorilor economici şi financiari din sectorul construcţiilor şi serviciilor de montaj pentru perioada 2007-2012 şi analiza direcţiilor de dezvoltare a sectorului.

Au fost analizate aspecte relevante ce privesc evoluţia istorică a sectorului, oferta şi cererea pieţei de construcţii-montaj, analiza zonelor cu deficit de spaţii industriale, analiza principalelor proiecte imobiliare în execuţie şi planificate, perspectivele pe termen mediu şi lung ale sectorului de construcţii – montaj.

În Planul de afaceri pentru dezvoltarea companiei s-au analizat macromediul, concurenţa directă şi indirectă, piaţa ţintă,  în urma cărora a fost elaborată strategia de produs, strategia de vânzare şi analiza financiară.