news

Interviu acordat Asociatiei Rombel – Români în Belgia

ianuarie 21, 2014

Addvances – un concept unitar pentru mediul de afaceri        

Invitatul RomBel este astăzi domnul Daniel Rață, Chief Executive Officer, Addvances Strategic Solutions.

Bună ziua domnule Daniel Rață și vă mulțumim că ați acceptat să acordați, în exclusivitate, un interviu pentru RomBel – comunitatea virtuală a românilor din Belgia!

RomBel – De pe site-ul firmei dumneavoastră aflam că « Misiunea companiei Addvances este de a asigura dezvoltarea capacităţii administraţiei publice din România şi a actorilor privaţi în pregătirea şi implementarea proiectelor de dezvoltare economică şi socială. » Având această misiune declarată, când şi de ce v-ati hotărât să deschideți un birou la Bruxelles?

Daniel Rață – ADDVANCES este o companie de consultanta care presteaza ca si servicii principale managementul de proiect (pentru mediul de afaceri si administratia publica), dezvoltarea capacitatii administrative si marketing research.

In cadrul strategiei de dezvoltare a firmei noastre infiintarea biroului din Bruxelles  a fost decisa in anul 2010, iar deschiderea propriu-zisa s-a facut la inceputul anului 2011. Practic, dupa 10 ani de activitate in Romania, Republica Moldova si Ucraina, am facut un nou pas, catre Belgia, o piata diferita dar interesant pentru interesele noastre comerciale.

In Belgia am inceput cu servicii de contabilitate si juridice avand deja rezultate foarte bune pentru independenti si mediul de afaceri. In etapele urmatoare ne vom concentra catre consolidarea serviciilor mai sus mentionate, dar si pe dezvoltarea managementului de proiect catre societatea civila si mediul institutional. Bruxelles este capitala europeana de unde se coordoneaza 685 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020. E normal sa fim aici.

Pentru interviul integral, apăsați aici.

Newsletter Addvances

Pentru a primi newsletterul editat de compania Addvances, vă rugăm introduceți adresa dumneavoastră de e-mail în câmpul de mai sus, apoi apăsați butonul Abonează.